Zeehonden spotten Oostende

Oostende


De stad Oostende is te vinden aan de Belgische kust. De stad kent brede stranden en drukke winkelstraten. Wij zetten hieronder de tips voor je op een rij.

Zeehonden spotten
In Oostende heb je een goede kans om zeehonden te spotten. Maar waar moet je zijn? Wij vertellen het je! Aan de kust vind je de westelijke strekdam. Het zeewater rechts hiervan is de favoriete plek van deze dieren.

Shoppen
Veel winkels in Oostende zijn 7 dagen in de week geopend. Het is geen hele grote stad, maar je kan er best leuk shoppen.

Eten, eten eten… 😊
Wij hebben verschillende tips voor je!

Ontbijt en lunch
Cappuccino:
Midden in het centrum dus perfect voor een ontbijtje in de stad of lunchstop als je aan het shoppen bent. Er zijn verschillende ontbijtarrangementen te vinden, waarbij drinken inbegrepen is in de prijs. De keuze is reuze! Boven bevindt zich nog een rooftopbar, ook een leuke tip!

Nelly’s:
Deze kleine broodjeszaak is perfect voor een korte pitstop. Er zijn maar een beperkt aantal zitplekjes maar er is een zeer ruime keuze voor je ontbijt of lunch en ook nog eens voor een leuke prijs. Take away is hier ook een optie. Aanrader!

Albrecht:
Dit tentje is erg populair en dat snappen wij wel gezien het roze instagrammable interieur en de menukaart. Helaas grepen wij hier ook mis. Zonder reservering weinig kans, dus reserveer tijdig zou ik zeggen 😉.

Diner
The golden monkey:
Dit restaurantje is een groene oase in het centrum van de stad. Het is tropisch en sfeervol ingericht, helemaal leuk! Er staan lekkere gerechten op de kaart en het personeel is erg vriendelijk. Als je hier een drankje besteld, krijg je er zomaar wat lekkers bij. Dit soort dingen zijn net dat kleine beetje extra wat het ‘m doet! 😊

La Siesta:
Midden Amerika sfeertje ten top bij La Siesta, zowel in de inrichting als het eten en drinken. En daarmee heb ik eigenlijk al genoeg gezegd! 😊 Deze plek raden we je aan voor een borrel of etentje met familie of vrienden. De tapasplank en quesadilla’s zijn wat ons betreft zeker de moeite waard.

Overnachten in Oostende
In dit artikel heb ik nog een fijne slaaptip voor je! Zo maak je je weekend weg of dagje uit compleet!

Dit vind je misschien ook leuk...