Hippie Fish Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan zee

Zandvoort aan Zee is de ideale locatie om uit te waaien aan zee, te genieten van de zon op de sfeervolle terrassen of om te wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Amsterdamse waterleiding duinen
De Amsterdamse waterleidingduinen is een prachtig duingebied waar drinkwater wordt gewonnen én waar je prachtige wandelingen kunt maken. Omdat ze in dit natuurgebied de rust willen behouden is het alleen toegankelijk voor wandelaars. Je bent hier wel welkom met een rolstoel, scootmobiel of een kinderwagen.

In dit duingebied spot je gegarandeerd damherten, maar ook kan je hier op zoek naar vossen! De Amsterdamse waterleidingduinen staan hier zelfs om bekend. Je moet alleen wel wat geluk hebben om de vossen te kunnen spotten. Je hebt de meeste kans bij zonsopkomst en zonsondergang. Voorheen kon je ze veelal vinden bij de zogenoemde ‘vossenboulevard’ rondom het kruispunt van de ‘Duizendmeterweg’ en de ‘Strandweg’. De laatste periode worden ze zuidelijker gespot. Wij hebben de vossen twee keer gezien bij de kruising, ten zuiden van de Westweg. Klik hier voor de locatie.

Praktisch:
Dit duingebied heeft vier verschillende ingangen en bijbehorende parkeerplaatsen. Als je naar Zandvoort aan zee gaat is vind je de ingang aan de ‘Zandvoortselaan’. Om in dit gebied te wandelen heb je een toegangskaartje nodig. Koop dus (vooraf) online je kaartje.

Strandtenten
Ben je op zoek naar leuke strandtenten in Zandvoort aan zee met een Bali of Ibiza vibe? Dan ben je bij Hippie Fish, Ubuntu of de nieuwste aanwinst Kayuca aan het goede adres! Deze strandtenten vind je naast elkaar en bij deze drie pareltjes kan je heerlijk met je voeten in het zand op het terras ploffen. Er hangt een fijne sfeer en dat komt onder andere door de sfeervolle meubels, parasols en de relaxte muziek. Wil je de sfeer thuis creëren, zoek de afspeellijsten dan op Spotify.

Ben je verliefd geworden op het interieur en wil je meer? Je kan een afspraak maken om een bezoek te brengen aan de meubelloods. Bij deze fijne strandtenten verhuren ze ook strandbedden. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan vooraf. Datzelfde geldt voor het terras/restaurant. De strandtenten zijn populair en reserveren is daarom zeker aan te raden.

Spreekt Zandvoort aan Zee je aan? Wellicht is Zoutelande dan ook iets voor jou. Lees onze blog over Zoutelande hier.

Dit vind je misschien ook leuk...