Millinger theetuin Millingen aan de Rijn

Een exotisch paradijs in de polder; De Millinger theetuin

Bij de Millinger theetuin waan je je even in het buitenland. Dit komt door de exotische beplanting en mediterrane inrichting. De sfeer en ambiance klopt hier helemaal. Er is een ruim overdekt terras aan de voorzijde, maar er zijn ook meerdere verschillende verborgen terrasjes in de tuin, waaronder een Marrokaans theehuis. Het is de moeite waard om te vragen of je hier mag lunchen 😊.

In de tuin kan je verdwalen in het bamboebos, de vele bloemen en planten bewonderen tussen de slingerpaadjes of lekker genieten in het zonnetje. Het is een klein paradijsje in de polder. Je kan hier alleen komen door een wandel of fietsroute te volgen van 2,5 km door natuurgebied de Millingerwaard. De theetuin is alle dagen geopend in het seizoen. Het seizoen loopt van maart t/m oktober.

Eten en drinken
Je kan hier altijd zonder reservering binnenlopen voor een hapje en een drankje. Je bestelt aan de bar en kiest een leuk plekje uit. Voor de tuin betaal je dan €6,- entree. Kinderen mogen gratis naar binnen. Reserveer je voor een uitgebreid ontbijt, lunch of een high tea dan is de entreeprijs inbegrepen en wordt je aan tafel verwend met lekkere vegetarische gerechtjes. Wij kozen voor de lunch en zouden dit zeker aanraden!

Dit vind je misschien ook leuk...