Golfslagbad Oss Golfbad

Een dagje uit in Oss

Ben je in de buurt van Oss? In Oss is er genoeg te doen voor een dagje uit. Lees hieronder onze tips!

Zwemmen bij het Golfbad
Bij het Golfbad kunnen kinderen van alle leeftijden zich de hele dag vermaken. Van baby tot puber, er is genoeg te doen. Om maar te beginnen met de kleinsten, voor hen is er het berenbad. Elke maandag tot en met vrijdag (m.u.v. de vakanties) is er een instuif en kunnen de kinderen op ontdekking in het water. Wil je de hele dag blijven, dan mag je de wandelwagen mee naar binnen nemen, zodat je kleintje even kan slapen. Ook zijn er boxen voor de kinderen waar ze even in kunnen spelen en is er bijv. een magnetron aanwezig om een hapje op te warmen. Ben je zwembandjes vergeten, ook die zijn er! Overal is aan gedacht.

Zijn de kinderen wat ouder, neem ze dan mee naar het golfbad. Het grote zwembad waar elk half uur golven komen en waar er 3 toffe glijbanen zijn. Wil je zelf ook even ontspannen? Duik even de stoomcabine of het bubbelbad in!

Heksje route
De heksjeroute bij de Geffense bosjes is speciaal gemaakt voor kinderen. Ze gaan hier op zoek naar groene en rode heksenhoedjes en volgen zo een mooie wandelroute door het bos. De groene route is 1 km en de rode route is 2 km. Kinderen komen tijdens beide routes langs speeltoestellen en zij kunnen via een QR code leuke dingen te weten komen over het bos.

Land van Tosse
Nog een leuke activiteit om te doen met kinderen is geocaches zoeken bij het Land van Tosse. Bij geocaches ga je buiten op zoek naar ‘caches’ die verstopt zijn. Dat kunnen bijvoorbeeld bakjes of kistjes zijn, met vaak een boekje er in. In het boekje kan je opschrijven dat je de cache hebt gevonden. Een potlood of pen meenemen is dus wel handig! Via de app kan je zien waar ze verstopt liggen. Je gaat dus met je mobiele telefoon op zoek! De ‘schat’ vinden is leuk, maar de route er naar toe is eigenlijk nog veel leuker. Zo kom je nog eens ergens 😊 Download de app en zoeken maar!

Lunchtime!
Ben je met de trein naar Oss gereisd? Of wil je even een break? Maak dan een tussenstop bij Lisa & Wilhelmina in de spoorlaan. Een leuke plek met een mooi interieur waar ze heerlijke koffies (to go), lunchgerechten of een borrelhapje voor je hebben.

Dit vind je misschien ook leuk...