Mijn fotocamera

Alle foto’s die je op ‘Linde ontdekt’ kan vinden maak ik zelf. De meeste foto’s maak ik met mijn compact powershot camera van Canon (SX740 HS). Met deze fijne compactcamera kan ik alle objecten 40 keer dichterbij halen, zonder dat de beeldkwaliteit slechter wordt. En dat vind ik het grootste voordeel van deze camera; de zoomfunctie! Alhoewel het formaat voor mij ook de doorslag gaf. Omdat de camera zo klein is, kan ik hem overal makkelijk mee naartoe nemen.

Video’s maken op de camera is een feestje, want de beelden zien er fantastisch uit door de 4K resolutie. Portretfoto’s maken is met deze camera ook een eitje. De camera heeft namelijk een uitklapbaar scherm, de zogenaamde ‘selfie’ stand. Zelf gebruik ik dit uitklapbare scherm daar niet veel voor, maar ik vind het wel handig als ik foto’s laag bij de grond wil maken. Zo hoef je zelf niet op de grond te gaan liggen 😊.

De camera is voorzien van wifi en bluetooth, waardoor ik direct foto’s van mijn camera naar mijn telefoon kan verzenden en met jullie kan delen! Wil jij ook graag mooie foto’s schieten en ben je enthousiast geworden over deze camera? Kijk dan hier voor meer informatie.
Zou jij een foto van mij willen laten afdrukken? Stuur me dan een berichtje.

* Wanneer je de camera koopt via de link van mij, kost dat voor jou niets extra. Je helpt mij er alleen mee, bedankt voor je support! ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *