stadsterras Costa del Silo Den Bosch

Genieten aan de Costa van Den Bosch

Tramkade
De tramkade in Den Bosch is een hippe plek aan de rand van het centrum van Den Bosch. Het is een voormalig fabrieksterrein waar wordt gewerkt, gedanst en gegeten. Het is een topplek voor evenementen en het is de moeite waard om hier een middagje te vertoeven. Parkeren kan hier heel gemakkelijk op de aangelegen parkeerterreinen.

Costa del Silo
Met je voetjes in het zand op het terras, klinkt goed toch? Costa del Silo is een pop-up stadsterras dat geopend is in de zomermaanden. Op dit te gekke terras kijk je uit op de kleurrijke Silo’s en krijg je meteen een vakantiegevoel. Aan de hand van de QR-code kan je zelf drankjes en hapjes bestellen die aan je tafel worden geserveerd. De hapjes worden verzorgd door verschillende foodtrucks en ze zijn heerlijk, echt het proberen waard! Voor de kids is er een speelcontainer waar ze airhockey kunnen spelen. Reserveren voor dit terras is niet nodig, gewoon gaan dus! Er worden hier overigens regelmatig festivals en gezellige avonden met live muziek georganiseerd, check hiervoor even de agenda op de website.

Bootjes varen
Wil je een rondvaart op de Dieze, dan ben je hier op de juiste plek. Er zijn onwijs veel mogelijkheden om hier een bootje te huren; van varen in een kleurrijke eend tot borrelboot of BBQ-boot. Je kan er zelfs een kapitein bij huren. Maak het dus zo luxe als je zelf wil! Ook ideaal voor vrijgezellenfeestjes of vrienden en familie-uitjes.

Verkadefabriek
De Verkadefabriek is al meer dan 15 jaar een culturele ontmoetingsplek aan de rand van het centrum. Elke dag zijn er verschillende voorstellingen op het gebied van cabaret, theater, muziek of film te zien. Je bent op elk moment van de dag welkom voor een kop koffie of thee, een heerlijke lunch, een diner of een borrel. Ook hier worden geregelmatig festivals georganiseerd. Er is altijd wat te doen!

Wil je overnachten op deze gave locatie? Dat kan! Ik heb een leuke tip voor je en die lees je hier!

Dit vind je misschien ook leuk...