Reisboeken waar je blij van wordt

Verliefd op Nederland
Dit boek zou eigenlijk iedereen in huis moeten hebben of je nu van reizen houdt of niet. Je vindt in dit boek inspiratie voor een dagje uit, maar ook genoeg tips om er een weekendje op uit te gaan. Nederland heeft veel meer mooie plekken om te ontdekken dan je denkt. Dit boek is erg makkelijk te lezen en door de prachtige foto’s wil je er het liefst meteen op uit. Aanrader dus!
Bestel ‘Verliefd op Nederland’ hier

Verliefd op Europa
Na het succes ‘Verliefd op Nederland’ schreef Roëll het boek ‘Verliefd op Europa’. En als je van reizen houdt en niet meteen de hele wereld rond wilt reizen is dit het perfecte boek om inspiratie op te doen. Dit boek staat vol met roadtrips en onontdekte parels, maar ook met de beroemde hotspots van Europa. Het boek is erg fijn geschreven en heeft een mooie vormgeving. Er staan prachtige foto’s in het boek en stiekem ben ik best een beetje trots dat je ook mijn foto’s in het boek kunt vinden. Ben jij nieuwsgierig geworden?
Bestel ‘Verliefd op Europa’ hier

Bucketlist reizen
In dit boek staan 25 reizen die je een keer gemaakt moet hebben. En die wil je na het lezen van dit boek ook maken kan ik je vertellen! Dit boek staat vol met prachtige foto’s, maar ook met handige tips als je een bestemming wilt bezoeken. Denk dan aan de beste reistijd om een locatie te bezoeken, het tijdsverschil en de tijd die je nodig hebt om de locatie te verkennen. Ook gaat Marloes in op vervoersmogelijkheden, hoogtepunten en budgettips. Leuk detail; Als je dit boek bestelt zit er speciaal voor jou een afvinkkaart in, zodat je aan kan geven welke reizen je al gemaakt hebt.
Bestel ‘Bucketlist reizen’ hier

Wie niet reist is gek
Iedereen zou dit boek moeten lezen, reiziger of niet. Dit boek leest namelijk heerlijk weg en maakt je aan het lachen. Ap Dijksterhuis (psycholoog) neemt je mee in zijn verhaal en laat jou aan de hand van verschillende bestemmingen ervaren hoe het is om te reizen én waarom je er gelukkig van wordt. Als reiziger zal je je herkennen in wat de schrijver bedoelt en als je geen reiziger bent wil je het na het lezen van dit boek (ook) gegarandeerd je koffers pakken :).
Bestel ‘Wie niet reist is gek’ hier

Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken
Dit boek van Liesbeth Rasker geeft antwoord op al je vragen als je voor het eerst (alleen) op reis gaat en je geen idee hebt waar je moet beginnen. Ideaal dus als je voor het eerst wilt gaan backpacken! Ik had het boek graag gelezen, voordat ik de eerste keer op reis ging. De schrijfster geeft je namelijk allerlei tips en adviezen maar ook do’s en dont’s. Ze doet dit aan de hand van haar eigen ervaringen en schrijft met humor. Het boek leest erg fijn weg en een groot voordeel; hij past in je backpack :).
Bestel ‘Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken’ hier

(Te) Gekke Slaapplekken
De titel van dit boek spreekt al voor zich. Dit boek heeft maar liefst 50 te gekke slaapplekken voor jou in petto. En voor ieder wat wils! Denk aan slaapplekplekken midden in de bossen, in een boomhut of in een safaritent. Of toch een accommodatie op het water, midden in de stad of in de bossen. Met dit boek kan je alle kanten op. Als je op zoek bent naar een verrassende slaapplek, dan is dit boek echt iets voor jou.
Bestel ‘(Te) Gekke Slaapplekken’ hier

Ultieme bestemmingen
Als je dit boek eenmaal in huis hebt, wordt je bucketlist gegarandeerd langer. In dit prachtige boek staat de top 500 beste bestemmingen van de wereld! Reisexperts van de Lonely Planet hebben dit boek in elkaar gezet en zij beschrijven niet alleen de toeristische attracties, maar juist ook de verborgen parels. Ze doen dit niet alleen aan de hand van foto’s, maar ook met interessante informatie over de bestemmingen. En dat maakt dit boek er één die je in huis wilt hebben! Ook erg leuk om cadeau te geven.
Bestel ‘Ultieme bestemmingen’ hier

Katja was hier
Katja Schuurman heeft een verrassend boek geschreven over haar reislustige leven. Zij neemt je in dit boek mee in haar gemaakte reizen. Ze geeft je reistips aan de hand van haar verhalen en de routes die ze heeft afgelegd. Katja wil je in dit boek laten zien dat reizen meer is dan alleen genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Dit boek inspireert je om zelf op pad te gaan, dichtbij of ver weg en met of zonder luxe.
Bestel ‘Katja was hier’ hier

* Wanneer je een boek koopt via een link van mij, kost dat voor jou niets extra. Je helpt mij er alleen mee, bedankt voor je support! ♡

Dit vind je misschien ook leuk...